NRK Nyheter Melder at Norge skal øke produksjonen av ammunisjon betraktelig for å levere til Ukraina.

(Kongsberggruppen)

Dette bidrar bare til at krigen forlenges og enda flere Ukrainske soldater dør og enda mere infrastruktur blir ødelagt. Flere fabrikker i Ukraina er allerede bombet og ødelagt.

Når det gjelder Ukrainsk luftvern så er det i mange tilfeller fraværende eller utilstrekkelig.

Av 37 raketter klarer Ukraina kun å skyte ned 9, og av de 9 var det ingen Kinzhal rakett.

Det viser seg at denne Kinzhal Misil som Russland bruker kan ingen skyte ned , til tross for at Ukraina feilaktig påstår det.

Den Norske regjering har bestemt å forsatt støtte Ukraina med våpen og penger, dette øker faren for Norsk delaktighet i krigen.

Flere Nato-offiserer er allerede døde da de uoffisielt var på plass i Ukraina.

Det viser seg at Støre og Stoltenberg og andre politikere i Norge ikke har helt oppdatert informasjon og kun dilter etter USA og UK som er de som forlenger denne krigen, Alle må forstå at Russland ikke kan beseires og at de har en legitim grunn til denne Militær operasjonen. Russland vinner nå stadig nytt terreng og snart vil det være fritt fram til Odessa i sør.

NRK melder også at så mye som 160 000 nye flyktninger fra Ukraina kanskje kommer og hva skal vi gjøre. Det viser seg at av de 60000 som er kommet, så får de fortrinn i arbeidsmarkeds køen og hva skal Norske arbeidssøkere gjøre da.

Ukrainerne kommer til Norge for her får de bolig og penger hvilke de ikke i samme grad får i Sverige og Danmark. De høye utleieprisene på boliger er en direkte årsak av at så mange kommer til Norge.(høy etterspørsel).

Det virker som at UD ikke har en egen utenrikspoloetikk bare kopierer den som USA og UK har. De har tydeligvis ikke fulgt med i krigens utvikling der det nå er vesentlig fremgang for Russland. Dette i følge Douglas McGregor m flere. De sier at tapene i Ukraina er 500 000 tusen soldater hittil.

Her fra ventre Forsvarssjef Gram, så utenriksminister Bart Eide,  Natosjef Stoltenberg, og lengst til høyre Statsminister Støre.

Skroll til toppen