Ukrainske flyktninger ble bombet av Ukraina.

Ukrainere fra Kharkov hadde søkt tilflukt i den Russiske byen Belgorod , men ble bombet med raketter fra Ukraina. Raketene som ble brukt var av typen SS-21 SCARAB. Minner om at våpen gitt av EU ikke skal brukes mot Russisk område det er lovet av Zelskyy.

Den Russiske byen Kursk ble også bombet. Norge har gitt Ukraina 10 Miliarder kroner til gjenoppbyging, det er 10 000 milioner kroner det samme som landbruksoppgjøret kostet. Men hvordan kan man sikre at pengene ikke havner hos korrupte ledere i ett slikt land. Men det skal godkjennes av rejeringen først og det tror og håper ikke hender. Norge bidrar til at krigen forlenges og at Russland bruker mere og kraftigere skyts. Ved å gi disse miliardene til Ukraina vil de i praksis bety det samme som gi miliardene til USA.

Norge må bruke sin makt og jeg trodde uavhengighet til å tvinge Zelskyy til forhandlinger. Det vil si Den Norske rejering må slutte å ta ordre fra Stoltenberg og USA. Kan det være slik at de blir presset til det eller bondefanget.