Ukraina redusert til Gummi

Jefferey Sachs sier i ett intervju at Ukraina er redusert til gummi.

Hva er Norges interesser i Ukraina.

De fleste lederne i Nato lar seg styre av følelser når det gjelder krigen i Ukraina.

Lar man seg styre av følelser betyr det i de fleste tilfeller at de ikke er rasjonelle,

Det er hevet over en hver tvil at det ikke er i Norges interesse å støtte Ukraina med våpen i krigen. Vi har ingen interesser der. Spesiell når man ser på hvordan USA og Nato ikke brydde seg om avtaler som ikke skulle føre Ukraina inn i Nato, Disse avtalen ble ikke oppfylt av USA og NATO. Tvert imot ble de sabotert av USA og UK.

Når Russland innvanderte Ukraina, trodde NATO og USA att sanksjonene og våpen supporten av Ukraina ville bringe en rask seier, det har vist seg å være feil, men USA og NATO var redd for å miste maske, Tross at Russerne har mobilisert og ligger an til å vinne denne krigen så har det foreløpig ikke vært vilje til å forhandle. Det har vært flere som har kommet med fredsforslag, først Tyrkia og nå sist Kina og alle har foreslått at Ukraina måte avgi landområder. Ukraina og Zelnskyy har avslått alle.

Retorikk som at Putin er en Hitler eller at han er gal er fullstendig feil og bidrar ingen måte til løsning. Norges utenriksminister sier i ett intervju at hun tror vi må fortsette å støtte Ukraina med våpen. Men opposisjonen der kan fort snu og da blir det slutt på støtten til Ukraina. I følge Douglas McGregor og Scott Ritter med flere så har Ukraina tapt 350-400 tusen soldater og nå bruker det siste resten av reservestyrkene.

Russerne har en reserve på 300 000 soldater og vil kunne mobilisere ytterligere 500 000 de har verdens beste luftvernsystem og meget moderne kamphelikopter og jagerfly og ikke minst en produksjonslinje som leverer og kan levere granater og ammunisjon og Misler som dekker Behovet for flere år. Natos produksjon av ammunisjon på en måned dekker bare Ukrainas behov for 3 dager. F16 fly til Ukraina vil ikke gjøre forskjell de blir skutt ned av Russerne og Ukraina kan på ingen måte vinne denne krigen, for krig er det ikke i Russerne sine øyne, det er en Militær aksjon. Men Dersom Polen og Nato blander seg inn blir det krig og da vil Russerne virkelig bruke sin makt. Det er ingen i Europa tjent med, kanskje bare våpenindustrien og de som har satt penger på Ukraina.

Norges utenriksminister Anniken Huitfelt Sier i ett intervju at vi må kanskje forsette å støtte Ukraina med våpen. Dette tolker jeg slik at hun er på gli med flere i Europa om at Ukraina vil tape krigen og at de må forhandle. Den såkalte «Ondskapens akse#» har flyttet seg og det vil vel ikke vi være en del av. Skal vi forsette å bidra til at Ukraina blir en Skrothaug med 100 tusenvis av døde.

Vi må få en regjering som er selvstendig og ikke en som barre hører på USA og UK.

Alexsander Merkcouris rapporterer daglig om de siste 24 timers hendelser i Ukraina.

Hits: 13