Natos hovedkvarter i Ukraina ødelagt av Kinzhal rakett.

Natos hovedkvarter i Ukraina ødelagt av Russisk Kinzhal-angrep.

Under et massivt «gjengjeldelsesangrep», som det russiske forsvarsdepartementet kalte det, traff et Kinzhal hypersonisk missil det felles kommando-, kontroll- og kommunikasjonssenteret til de væpnede styrker i Ukraina og NATO, rapporterte den greske portalen Pronews 12. mars. Regionen der hovedkvarteret lå er ikke angitt, men det bemerkes at det var under jorden på en dybde på 130 meter. Mer enn 300 personer jobbet der og det antaes at alle omkom.

Antallet og navnene på de omkomne er heller ikke kjent, men det bemerkes at dette er det første tilfellet der «så mange» ofre ble registrert. I tillegg ble NATO-tjenestemenn og -offiserer for første gang under spesialoperasjonen i Ukraina angrepet.

Det bemerkes at de fleste av ofrene er briter og polakker, samt amerikanere og ansatte i private selskaper som opprettholdt kommunikasjon og dataoverføring.

Hvordan kan NATO og Ukrainas væpnede styrker fortsette å koordinere forsvaret av Bakhmut (Artemovsk).

Denne rakett vil kunne bryte ned til Metrostasjoner og bunkerser. Nå må Nato og USA være realistiske og innrømme at de har tapt.

Hele verden vil være tjent med at Ukraina forblir nøytralt og at denne krigen avsluttes på Russlands vilkår. Europa og verden trenger Russland, USA har ingen egentlige interesser i Ukraina.

Hits: 24